8
/10
Communicatie 7
Prijs/Kwaliteit 7
Deskundigheid 9
Guido Leeuwenstein,

Positieve punten:

Ik was op zoek naar een goedkope woning om te huren. Toen een woning van Livable tegen gekomen en deze voldeed helemaal aan mijn wensen. Het was wat ik verwachte en dit voor een mooie prijs. Super fijne communicatie en als er wat aan de woning wordt gedaan wordt dit altijd goed door gegeven. Ook als ze op locatie zijn is het erg gezellig.

Verbeterpunten:

De e-mails die we krijgen kunnen iets netter worden geformuleerd. Ook moest er wat aan de woning gedaan worden door een andere partij en dit duurde erg lang, dit was niet heel duidelijk gemaakt door Livable.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Hooidrift 110, 3023 KV Rotterdam

E-mail: wonen@livable.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 085-0440800
KvK: 62063774

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Livable heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan