9
/10
Communicatie 9
Prijs/Kwaliteit 10
Deskundigheid 8
Mirjam Streumer,

Positieve punten:

Ik was met meerdere op zoek naar een woning waar we met 4 personen in konden. Livable heeft ons daar super mee geholpen, ze denken heel erg met je mee en zijn super persoonlijk. Later zijn we verhuisd naar een ander pand van Livable en ook hier hebben ze ons super mee geholpen. De communicatie met Maurice verliep ook altijd super, hij reageerde altijd super op mails en telefoon. Ook is hij wel eens langs gekomen om het een en ander te bespreken. We hebben een keer een probleempje gehad met de boiler en ook dit is super opgelost door Livable.

Verbeterpunten:

Toen wij in de tweede woning trokken stonden er nog erg veel waardevolle van de vorige eigenaar in het pand. Dit heeft er erg lang gestaan en hierover verliep de communicatie soms wat onduidelijk

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Hooidrift 110, 3023 KV Rotterdam

E-mail: wonen@livable.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 085-0440800
KvK: 62063774

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Livable heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan