Local Scope

Wie zijn wij?

Vanuit een diepgewortelde interesse en het willen bieden van een voordelig, maar zeker ook een kwalitatief goed alternatief is Local Scope ontstaan. Er is wel een kanttekening: we willen niet alleen maar ‘die goedkope’ zijn in deze branche. Als team willen graag het verschil maken op het gebied van internetmarketing. Voor klanten met weinig financiële middelen kun je namelijk óók uitzonderlijke resultaten behalen.
Onze beoordeling 9.3 / 10
28 beoordelingen
28 beoordelingen

28 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
10
/10
Advies en begeleiding 10
Bereikbaarheid 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Y. Michorius,

Positieve punten:

Wij zijn goed te vinden op Google. Wij ontvangen aanvragen van net die klanten die wij zoeken. Leuk en spontaan contact met de medewerkers van LocalScope

Verbeterpunten:

n.v.t.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Advies en begeleiding 8
Bereikbaarheid 8
Deskundigheid 8
Resultaat 7
Rita,

Positieve punten:

Linde is mee-denkend en probeert actief te luisteren en mee te brainstormen over de verbeteringen

Verbeterpunten:

Het zou helpen als er een tekst-schrijver in de team zou zitten.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van localscope.nl:

Dag Rita, Dankjewel voor jouw mooie beoordeling, fijn om te horen! Goed dat je ook een verbeterpunt hebt aangegeven, dankjewel hiervoor. In verband met onze huidige teamsamenstelling en de dynamische omgeving (en soms vrij drukke omgeving) op kantoor hebben wij er bewust voor gekozen om met vaste tekstschrijvers op afstand te werken, veelal op basis van een partnerschap/langdurige samenwerking. Dit werkt echt fantastisch, maar heeft soms als nadeel dat je niet altijd samen met een tekstschrijver kunt sparren. Wel kan je via ons een opdracht uitzetten of ik kan je in contact brengen met één van onze (partner)tekstschrijvers, zodat je alsnog voorzien bent van de gewenste content. Nogmaals bedankt voor je mooie beoordeling en je feedback! Met vriendelijke groeten, Team Local Scope
10
/10
Advies en begeleiding 10
Bereikbaarheid 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Lisanne Verest-Saas,

Positieve punten:

* Goed bereikbaar * vriendelijk * behaald goede resultaten * Elke maand een nieuw overzicht van je vooruitgang

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Advies en begeleiding 9
Bereikbaarheid 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Adri Scholtens,

Beoordeling:

Er zijn vele aanbieders die woningen in Hongarije verkopen. Het is dus moeilijk om op Google hoger te komen. Ik zie het echter gestaag omhoog gaan. Local Scope werkt eraan dat ik zowel in Nederland als in Belgie op Google goed gevonden wordt. Van pagina 5 ben ik nu omhoog naar plaats 14. Elke Googlepagina heeft 10 vermeldingen. De eerste pagina is dus in zicht. Ik merk het ook zeker aan de verkopen. Men is vriendelijk, men werkt goed, er is goed contact. Kortom, ik denk het beste adres gevonden te hebben.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van localscope.nl:

Dag Adri, Dankjewel voor je mooie review, hier zijn we echt blij mee. Op naar de eerste pagina in Google. Top!! Team Local Scope
10
/10
Advies en begeleiding 10
Bereikbaarheid 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Martine Verheij,

Beoordeling:

Al jaren is Local Scope mijn SEO partner op het web. Zij helpen Colour your Closet heel goed met het organische vindbaar zijn. En de rapportages zijn duidelijk en als er vragen zijn van mijn kant, worden deze altijd snel en in begrijpelijke taal beantwoord. Heel fijn en een absolute aanrader!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Bouwstraat 8, 7483 PA Haaksbergen

E-mail: info@localscope.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 053 7600906
KvK: 59832673

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Local Scope heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan