9
/10
Bereikbaarheid en communicatie 9
Deskundigheid 9
Onderhandeling en resultaat 9
Prijs / kwaliteit 9
Mevr. Grunwald (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

Nicoline heeft ons zeer goed geholpen, zelfs toen zij op vakantie was stond ze voor ons klaar! We konden haar altijd bellen voor vragen. Ze is communicatief, vlot en van de grote lijnen; precies wat je nodig hebt als je een huis zoekt. Daarnaast kent ze de markt in het Gooi als geen ander. We kunnen Nicoline van harte aanbevelen!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Loggere Makelaardij:

dank je wel voor deze positieve reactie! ik heb jullie graag geholpen en hoop dat jullie zeer gelukkig worden met jullie nieuwe woning! hartelijke groet, Nicoline

Adres: Zevenenderdrift 74, 1251 RD Laren

E-mail: info@loggeremakelaardij.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0352011585
KvK: 66184908

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Loggere Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan