9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Nicoline Loggere was de verkopend makelaar toen wij ons huis kochten. Om die reden hebben wij haar benaderd, toen we het huis wilden verkopen. Een makelaar met een persoonlijke aanpak. Prettig vonden wij het, dat we steeds snel een korte terugkoppeling kregen na bezichtigingen. Ook de no-nonsensebenadering sprak ons erg aan. Geen overdreven wervende teksten en reclame(kosten); de geadviseerde verkoopprijs bleek goed. De woning is binnen 4 weken verkocht. Wij zijn, kortom, zeer tevreden over Nicoline! Omdat het altijd beter kan en iedereen liever minder dan meer betaalt, geen 10 maar een 9. - u mag daar gerust een 10 in lezen.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Zevenenderdrift 74, 1251 RD Laren

E-mail: info@loggeremakelaardij.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0352011585
KvK: 66184908

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Loggere Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan