Notariskantoor Lont en Lalmahomed

Notariskantoor Lont & Lalmahomed is een algemene maar dynamische notarispraktijk.

Ons kantoor is gesitueerd op een goed bereikbare en mooie plaats in de ‘Ambassadebuurt’ in Den Haag, waar we beschikken over een ruime eigen parkeerplaats, die direct naast het kantoor is gelegen.De dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben een aantal onderscheidende specialismen in huis voor zowel particulier
Onze beoordeling 8.7 / 10
29 beoordelingen
29 beoordelingen

29 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
8
/10
Kwaliteit 9
Snelheid 8
Kennis 8
Anne Marijn Kuth,

Positieve punten:

Ik werk samen met Notariskantoor Lont en Lalmahomed als tolk. Persoonlijk vind ik dat ze het goed doen. Ze zijn klantvriendelijk, flexibel, werken en reageren snel en ze doen hun best om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Kwaliteit 8
Snelheid 9
Kennis 8
Rajesh,

Positieve punten:

Notariskantoor Lont en Lalmahomed doet genoeg voor ons. Wij zijn tevreden met wat ze aanleveren. Wat soms niet goed/ correct is trekken ze gelijk weer recht. Ze gaan snel en deskundig te werk. Alles word goed uitgezocht of je moet de juiste persoon hebben die daar meer over weet of die daar over gaat.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Kwaliteit 8
Snelheid 8
Kennis 8
Koen van der Vliet,

Positieve punten:

Een vriend van mij is al heel lang klant van jullie. Hij heeft mij aangeraden om contact op te nemen met de notaris. De laatste keer was toen ik bezig was met bepaalde opnamen van mijn huwelijksakte. Ik ben tevreden over de service van Lont en Lalmahomed. Ze hebben zeker de juiste kennis in huis.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Kwaliteit 8
Snelheid 8
Kennis 8
Anoniem,

Positieve punten:

Ik ben blij met dit Notariskantoor. Ik heb ze ingeschakeld voor een overdracht van mijn woning. Ze hebben goede kennis in huis om je goed te helpen. De stukken die ze mij hebben aangeleverd waren kwalitatief goed. Ik ben blij dat ik direct geholpen kon worden.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Kwaliteit 7
Snelheid 8
Kennis 8
Turgut Ozdemir,

Positieve punten:

Notariskantoor Lont en Lalmahomed heeft verschillende medewerkers die veel kennis hebben en die alle vragen juist beantwoorden. Mijn bedrijf doet verschillende zaken met Lont en Lalmahomed en per dossiers is het verschillend als het gaat om de snelheid. In het algemeen ben ik best tevreden.

Verbeterpunten:

Benodigde documenten van tevoren aanvragen.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: 1e sweelinckstraat 2, 2517 GC Den Haag

E-mail: notaris@lont-lalmahomed.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 070-3105999
FAX: 070-3632057 KvK: 27336195

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Notariskantoor Lont en Lalmahomed heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan