10
/10
Bereikbaarheid en communicatie 10
Deskundigheid 10
Onderhandeling en resultaat 10
Prijs / kwaliteit 10
Een funda gebruiker (gerichte aankoop),

Beoordeling:

Ik ben door zowel Paul als Ghisèle begeleid bij het aankopen van een nieuwe woning in Haarlem. Uiteindelijk heeft Paul mij bij de aankoop van mijn gekochte woning geholpen. Paul is goed en makkelijk bereikbaar (ook per app), eerlijk, adviseert op een transparante manier en is een fijne sparringpartner. Ghisèle vind het fijn om op afgesproken tijden contact te hebben, is wat minder makkelijk bereikbaar per app, maar is net als Paul eerlijk in haar advies en is met haar ervaring zeer deskundig en heeft een groot netwerk. Ik zou deze makelaar aan iedereen adviseren die open - en eerlijkheid hoog in het vaandel heeft staan en die een deskundig advies wil hebben.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Oude Zijlvest 37, 2011 VR Haarlem

E-mail: info@makelaarskantoorideler.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0235326120
KvK: 34338704

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Makelaarskantoor Ideler heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan