9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 8
Dhr. Jan Patrick J. Alves,

Beoordeling:

Ik was al een paar jaar aan het nadenken om mijn, naar mijn mening, steeds kleiner wordende appartement in Groningen Zuid te verlaten. Op een gegeven moment besloot ik de knoop door te hakken en de woning in de verkoop te zetten. Maar ja, weinig verstand van zaken ā€œzeg maarā€, en na wat inschrijvingen bij verschillende bemiddelingssites ben ik in contact gekomen met vijf makelaars. Waaronder MichaĆ«l. Hij was de enige van de vijf die het aanbod een beetje open liet en ging voor de persoonlijke benadering in plaats van een hele waslijst met voorstellen, ervaringen, mogelijkheden etcetera. Om tot eenĀ goedĀ verkoopadvies te komen, wilde hij de woning graag bekijken. Daarop hebben we een afspraak gemaakt voor een bezichtiging. Enkele weken later was het dan zover en MichaĆ«l kwam langs. Allereerst hebben we een rondje gemaakt door de woning waardoor hij een goed beeld kreeg van het te verkopen item. Hij kwam meteen met tips om hier en daar nog even wat extra aandacht te besteden om de woning aantrekkelijker te maken voor potentiĆ«le kopers, zoals nog even een likje verf hier Ć©n het vervangen van een plintje daarā€¦ Daarna volgde een goed gesprek over vooral de verwachtingen over en weer. Het belangrijkste aspect voor mij was communicatie en bereikbaarheid. Direct schakelen wanneer er ontwikkelingen zijn, maar ook bereid zijn om op elk ā€œnormaalā€ moment nog eventuele vragen te beantwoorden. En dat zit bij MichaĆ«l wel goed, wat tijdens het proces zeker is gebleken. Verder neemt hij je het hele verkoopproces uit handen tot aan het tekenen bij de notaris aan toe. Tevens was zijn courtage zeer scherp en daarnaast helpt hij je ook verder te kijken door enkele keren kosteloos langs te gaan bij bezichtigingen wanneer je zelf nog op zoek bent naar een woning, zoals in mijn geval. ā€œUpsellā€ hoor ik je misschien denken, ja, maar juist door de persoonlijke aanpak (chill tegenover elkaar, bakkie koffie erbij) ben ik van mening dat je - en zeker in deze tijd - heel wat meer kunt bereiken met een aankoopmakelaar die weet wat jij wil. De tips van MichaĆ«l hebben zeker bijgedragen aan de verkoop van de woning, want binnen Ć©Ć©n dag bezichtigingen was het al rond. In het begin was ik wellicht een beetje sceptisch over de aanpak om de woning niet een vanaf-prijs te geven. MichaĆ«l heeft me weten te overtuigen om van zijn expertise uit gaan en dat heeft zich uiteindelijk rijkelijk bewezen. De woning is ver boven de vraagprijs verkocht, en dat na slechts Ć©Ć©n dag aan bezichtigingen. Ik kan niet anders dan om mijn complimenten te uiten naar MichaĆ«l voor de verkoop van de woning en het proces daar naar toe. Op het moment van schrijven ben ik zelf nog op zoek naar een woning in Groningen, dus wat betreft aankoop kan ik je niets vertellen helaas. Als je de koffie geprutteld hebt, en je voegt er wat suiker en melk aan toe, dan weet ik zeker dat MichaĆ«l bij je langskomt om je te verder te helpen met het verkopen van je woning.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Michaƫl Goedhart Makelaar:

Wat een leuke en uitgebreide review Ricky, ook ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Samen hebben we er keihard aan gewerkt om tot het beste verkoopresultaat te komen en dat is gelukt! Het was voor mij een uitdaging om al mijn ervaring in te zetten om er voor te zorgen dat alles gladjes verloopt en dat je er geen omkijken naar hebt gehad. Nu nog even een leuk huis voor je vinden en aankopen, dan is het plaatje rond. De markt in Groningen is krap, maar ik weet zeker dat het gaat lukken. Groeten, Michaƫl Goedhart Makelaar

Adres: W. Dreesstraat 65, 9728 SX Groningen

E-mail: info@michaelgoedhartmakelaar.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 050-211 51 62
KvK: 71545751

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ā€˜ā€™verhaalā€™ā€™ met een bedrijfsvideo, reviewvideoā€™s en geschreven reviews.
Toepassingen
Michaƫl Goedhart Makelaar heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiƫle) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan