8
/10
Deskundigheid 8
Service en begeleiding 8
Lokale marktkennis 8
Dhr. Joost,

Positieve punten:

Ik ben gewoon ontzettend tevreden over deze man. En als ik ooit weer mijn woning moet verkopen kom ik hier zeker terug. Deze makelaar geeft echt om zijn cliƫnten en doorloopt de hele procedure van a tot z met je. Hij heeft mij veel uit handen genomen en was ook nog de goedkoopste.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Michaƫl Goedhart Makelaar:

Fijn Joost, bedankt voor je positieve reactie en dat het verkoop en aankooptraject een goede ervaring was. Ben benieuwd hoe het met jullie gaat en of het nieuwe huis al mooi opgeknapt is.

Adres: W. Dreesstraat 65, 9728 SX Groningen

E-mail: info@michaelgoedhartmakelaar.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 050-211 51 62
KvK: 71545751

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ā€˜ā€™verhaalā€™ā€™ met een bedrijfsvideo, reviewvideoā€™s en geschreven reviews.
Toepassingen
Michaƫl Goedhart Makelaar heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiƫle) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan