8
/10
Deskundigheid 8
Service en begeleiding 9
Lokale marktkennis 9
Anoniem,

Positieve punten:

Voor de aankoop van mijn woning was ik op zoek naar een geschikte aankoopmakelaar. Mijn moeder attendeerde mij Michaƫl als een prima aankoopmakelaar. Bij ons eerste gesprek had ik direct een goed gevoel, naast de zeer goede kennis van de lokale huizenmarkt is het ook een prettige man in de omgang. Hij heeft een perfecte woning voor mij gevonden in korte tijd, ik ben heel blij dat ik hem heb gevraagd.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Michaƫl Goedhart Makelaar:

Beste Klaas, fijn om van je te horen dat je tevreden bent en dat je op een mooie plek woont. We hebben samen op afstand toch een geschikt huis kunnen vinden terwijl jij ergens op de andere kant van de wereld op zee was. Ik heb er heel veel plezier aan beleeft. Als ik in de buurt ben dan klop ik nog eens bij je aan.

Adres: W. Dreesstraat 65, 9728 SX Groningen

E-mail: info@michaelgoedhartmakelaar.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 050-211 51 62
KvK: 71545751

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ā€˜ā€™verhaalā€™ā€™ met een bedrijfsvideo, reviewvideoā€™s en geschreven reviews.
Toepassingen
Michaƫl Goedhart Makelaar heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiƫle) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan