9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9
Dhr. Orest Iftime,

Beoordeling:

Ik heb Michaƫl gekozen voor de persoonlijke benadering en zijn heldere aanpak. Hij is deskundig, rustig en heeft een goed netwerk in de regio. Michaƫl komt bij je langs en helpt je niet allen met het verkopen van je woning maar ook met je verhuisplannen. Tijdens het proces was Michaƫl altijd bereikbaar, ook in het weekend.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Michaƫl Goedhart Makelaar:

Fijn om zo'n mooie beoordeling te krijgen, dat is waar we voor gaan. Ook ik ben erg blij met onze samenwerking en het mooie resultaat. Je was kritisch en dat houdt ons scherp. Bedankt, Michaƫl.

Adres: W. Dreesstraat 65, 9728 SX Groningen

E-mail: info@michaelgoedhartmakelaar.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 050-211 51 62
KvK: 71545751

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ā€˜ā€™verhaalā€™ā€™ met een bedrijfsvideo, reviewvideoā€™s en geschreven reviews.
Toepassingen
Michaƫl Goedhart Makelaar heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiƫle) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan