Makelaardij Van Der Houwen

Totaal 297 beoordelingen
9.3 / 10
297 beoordelingen

Betrouwbare reviews op

Filter

Onze beoordelingen

9.8
/10
10 Deskundigheid
10 Lokale marktkennis
9 Prijs / kwaliteit
10 Service en begeleiding
soort review: Verkoop
Een funda gebruiker

beoordeling:

Iets wat enorm opvalt is de snelle heldere communicatie. Ze weten waar ze het over hebben en ze zijn in staat om snel te handelen. Het zelf kijken is een grote plus om meer mensen te laten komen.

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
8.5
/10
9 Deskundigheid
9 Lokale marktkennis
8 Prijs / kwaliteit
8 Service en begeleiding
soort review: Verkoop
Han Hiem

beoordeling:

Wij hebben met behulp van makelaar Van der Houwen een heel prettig verkoop- en aankoopproces mogen ervaren. De deskundigheid, eerlijkheid en bereidheid om met ons mee te denken in al onze wensen en mogelijkheden, heeft erin geresulteerd dat wij onlangs een prachtig huis hebben gekocht. Ook zijn we van mening dat wij zonder hulp van Van der Houwen ons oude huis nooit zo goed verkocht zouden hebben. Een huis kopen en verkopen is al stressvol genoeg. Van der Houwen nam ons het werk uit handen en gaf ons het vertrouwen, rust en geduld, dat het goed zou komen. Ze hebben onze verwachtingen overtroffen, want wij weten nu; Je kunt echt op ze bHouwen! Groetjes, Aldrik en Hanneke

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10
10 Deskundigheid
10 Marktkennis
10 Service en begeleiding
soort review: Verkoop
van Asselt

positieve punten:

Van der Houwen blinkt uit in creativiteit bij het verkopen van een huis. Van Funda presentatie tot de organisatie van bezichtigen. Alles verzorgd met oog voor detail en een snufje humor.

reactie

Goedemiddag. Bedankt voor de review, erg leuk om te lezen! Wij hebben met veel plezier je huis verkocht! Mvg, Team Van der Houwen

Reactie van Makelaardij Van Der Houwen

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
9
/10
9 Deskundigheid
9 Lokale marktkennis
9 Prijs / kwaliteit
9 Service en begeleiding
soort review: Verkoop
Bruinsma

beoordeling:

Van der Houwen zoekt steeds naar nieuwe manieren om op te vallen in de markt. Naast de veiling methode om het huis te verkopen bieden ze nu ook bezichtigingen zonder makelaar aan. Kijkers kunnen rustig door het huis heen en de tijd nemen voor wat ze zelf belangrijk vinden. De makelaar is daarbij goed bereikbaar voor vragen, maar niet live aanwezig. Voor ons als verkopers waren ze ook goed bereikbaar. Ze dachten steeds mee en gaven snel reactie op onze vragen. Wij kunnen Van der Houwen dan ook aan iedereen aanbevelen!!

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
2
/10

Kirsten Derksen

beoordeling:

Vorige week meegedaan aan een online bieding. Makelaardij van der Houwen wil graag transparant zijn maar hebben de online bieding met 21 minuten verlengd (officiele sluiting online bieden was 12:00). Een enorme teleurstelling en erg prijsopdrijvend.

reactie

Goedemiddag Kirsten. Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te lezen en wij begrijpen je heel goed! In deze woningmarkt is het inderdaad erg lastig om een huis te vinden, veel mensen vissen in dezelfde vijver wat zorgt voor veel teleurstelling. Echter heeft de verkoper ons ingeschakeld, hij/zij betaald ons voor een goede verkoopprijs. Hiervoor gebruiken wij het systeem van de NVM online bieden. Zie hier ook een link met de veelgestelde vragen waarin je kan lezen dat de bieding kan worden verlengd als er in het laatste moment steeds een nieuw bod wordt gedaan. Dit verlengen wij niet maar gaat automatisch bij de NVM. Dit om iedereen een gelijke kans te geven en niet: wie het laatst heeft geboden is de koper. https://www.nvmbieden.nl/faq. Desondanks snappen wij je teleurstelling! Voor alles is iets te zeggen.. Wij wensen je veel succes met je zoektocht!

Reactie van Makelaardij Van Der Houwen

"Ik beveel dit bedrijf niet aan"
Bron:
Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Makelaardij Van Der Houwen heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan