Nebo Makelaars

Totaal 241 beoordelingen
9.2 / 10
241 beoordelingen

Betrouwbare reviews op

Filter

Onze beoordelingen

9.5
/10
8 Bereikbaarheid en communicatie
10 Deskundigheid
10 Onderhandeling en resultaat
10 Prijs / kwaliteit
soort review: Aankoop
Rachel & Iain Johnston-White (zoeken en aankoop)

beoordeling:

We worked with both Marcel (who was our first contact and helped us with the first viewings, before he went on vacation) and Rob (who took over and helped us with the final purchase process) during our house-buying process. We can certainly recommend NEBO, including for English-speakers. Rob's personal connection with the selling agent really helped us to get our dream home, so we are very grateful to him for that. Thanks, Rob & Marcel!

reactie

Thank you for the warm words. It is great that our purchase strategy has worked and that we have succeeded in finding and buying a nice home for you as a family. Now you can prepare yourself for what is to come and we will talk again soon. Warm regards from Rob, Marcel and Loes

Reactie van Nebo Makelaars

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10
soort review: Aankoop
sanne oosterloo

beoordeling:

Ik ben erg blij dat ik na al die jaren zoeken naar een huis toch een aankoopmakelaar heb ingeschakeld en ik had me geen betere kunnen wensen! Marcel is echt een topper. Sympathiek, kundig, behulpzaam; hij denkt echt met je mee en geeft goede adviezen. Ik kon hem altijd bellen met vragen. Ook Rob heeft me ontzettend goed geholpen met het regelen van de hypotheek en alles wat hierbij komt kijken. Beide heren zijn erg servicegericht, eerlijk, professioneel en enthousiast. Dankzij hun uitstekende hulp en proactieve aanpak heb ik ineens razendsnel mijn droomhuis gekocht!

reactie

Hartelijk dank voor jou mooie woorden Sanne, fijn dat wij jou van waarde hebben kunnen zijn bij het aankooptraject en hypotheekbemiddeling. Het was een leuke uitdaging, na veel jaren zelf te hebben gezocht, jou uiteindelijk hebben kunnen helpen met je droomhuis! Nu lekker genieten en veel woonplezier gewenst. Groet, Marcel en Rob

Reactie van Nebo Makelaars

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10
10 Bereikbaarheid en communicatie
10 Deskundigheid
10 Onderhandeling en resultaat
10 Prijs / kwaliteit
soort review: Aankoop
Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

beoordeling:

Na een tijdje zelf te hebben geprobeerd om een woning aan te schaffen, toch besloten om een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Marcel hadden we bij een bezichtiging als verkopende makelaar gezien. Hij had een goede indruk bij ons achtergelaten en dit heeft ons doen besluiten om NEBO makelaars in te schakelen. In dit proces hebben we meerdere bezichtigingen gehad, waarbij Marcel ons elke keer vriendelijk en deskundig heeft bijgestaan. Het contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Als we vragen hadden konden we altijd bij Marcel, Loes of Rob terecht, waarbij altijd eerlijk en deskundig advies werd gegeven. Nogmaals dank voor bijstaan in het aankoopproces!!

reactie

Kijk eens, daar doen we het voor!! Dank voor de mooie beoordeling. ik vond het een super leuk zoektraject en een prachtige woning die jullie gekocht hebben. Geniet er van straks! Groet, Marcel Folkerts

Reactie van Nebo Makelaars

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
8.8
/10
9 Deskundigheid
8 Lokale marktkennis
9 Prijs / kwaliteit
9 Service en begeleiding
soort review: Verkoop
Een funda gebruiker

beoordeling:

Makelaar Marcel is vriendelijk, vlot in reactie en het maken van afspraken en begeleid het gehele proces professioneel.

reactie

Dank voor de leuke opdracht! Goed te horen dat jullie blij zijn met het resultaat. Groet, Marcel Folkerts

Reactie van Nebo Makelaars

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10

Pieter oosterloo

beoordeling:

Na een tijdje zelf op zoek te zijn geweest naar een nieuwe woning, wat lastig bleek in de huidige markt, hebben we op aanraden van een familielid de hulp ingeschakeld van Nebo. Zowel voor de aankoop van een nieuwe woning, de verkoop van onze huidige woning en het hypotheekadvies. Erg fijn dat dit allemaal bij dezelfde partij te regelen is. Wij hadden Marcel als makelaar en Rob als hypotheekadviseur. Vanaf het eerste moment zijn we erg goed begeleid. Dit begon bij het inventariseren van onze wensen voor een nieuwe woning. Door samen verschillende woningen te bekijken weet je steeds beter wat je wel en niet wil. Wij hebben altijd gemerkt dat Marcel het doel had om ons te helpen de juiste woning te kopen. Wanneer we twijfelden dan hielp hij ons om geen overhaaste beslissingen te nemen. Met als resultaat dat we uiteindelijk een huis hebben gevonden wat precies naar onze wensen is! Bij de verkoop van je eigen woning moet er een hoop geregeld worden. Ook daar heeft Marcel ons erg goed doorheen geloodst en werd er niets vergeten. Rob heeft ons erg goed geholpen met het bepalen van ons budget en het vinden van de juiste hypotheek, in aanloop naar de koop van een nieuwe woning. We konden hem altijd bellen voor vragen. Het is dan een prettig gevoel dat je bij de koop van je nieuwe woning, je niet meer af hoeft te vragen of je het wel kunt financieren. Tenslotte heeft Loes voor ons een hoop geregeld. Het maken van afspraken voor een bezichtiging was soms lastig omdat mijn vriendin en ik op verschillende dagen werken. Loes regelde dan dat er toch nog een afspraak gemaakt kon worden. Daarnaast heeft ze er voor gezorgd dat ons huis online goed vindbaar was tijdens de verkoopperiode. Al met al hadden we geen betere keus kunnen maken dan NEBO als makelaarskantoor en zouden we hun zeker aanbevelen!

reactie

Wow, nou dankjewel Pieter voor de mooie warme woorden. Mooi dat wij, met ons drieën, jullie hebben mogen helpen bij jullie woonwensen en het hele aan- en verkoopproces eromheen. Wij hebben het met veel plezier gedaan! Hartelijke groet, Marcel, Rob en Loes

Reactie van Nebo Makelaars

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Nebo Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan