QP-uitzendbureau

Totaal 19 beoordelingen betrouwbare reviews
8.2 / 10
19 beoordelingen

Betrouwbare reviews

Onze beoordelingen

9
/10
10 Communicatie
9 Begeleiding
9 Deskundigheid
10 Persoonlijk

Niessink

positieve punten:

Wij werken al jaren met dit bedrijf en er is spraken van een zeer persoonlijke aanpak met veel kennis van onze business.

verbeterpunten:

-

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10

Dennis Houtveen

beoordeling:

Werkzaam bij Quamba tegenwoordig Quality People sinds mei 2021. Een bedrijf met volop kansen. Wil je je ontwikkelen? Geen probleem, loop je ergens tegen aan? Er is altijd een oplossing. Warmte en vertrouwen zijn twee eigenschappen zoals ik ze heb ervaren.

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10

Mireille van Nunen

beoordeling:

Al 1,5 jaar aan het werk bij Quamba People en iedere dag met heel veel plezier!

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10

Jeffrey Vogel

beoordeling:

Goede ervaringen met dit bureau. auto van de zaak, Gereedschap en alles tot op de punten verzorgd. Extra werk kleding bij besteld telefonisch en 2 dagen later had ik het thuis afgeleverd gekregen. Als ik ooit eens een switch maak in mijn werk gebied, dan klop ik zeker weer bij hun aan.

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10

Marcel Koops

beoordeling:

Ben nu 1 jaar werkzaam voor Quamba People en heel blij met mijn baan als Ziggo monteur , ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. De mensen bij Quamba People staan voor je klaar en denken met je mee. Hier wordt je als mens behandeld en niet als nummer. Na het sollicitatie gesprek heeft Quamba People de opleiding bij Esas in Hedel geregeld en reiskosten werden netjes Vergoed.Na de korte opleiding heb ik een fijne Werkbus ,Gereedschap ,Laptop en Telefoon ontvangen en meteen met werk kunnen beginnen. Al Deze WerkTools zijn natuurlijk voor in het werkveld, niet voor privé gebruik ;-) Bij Quamba People krijg je een Field coach (Manager) toegewezen die zich echt voor jouw inzet en voor een mooie samenwerking zorgt. Uitbetaling gaat geheel vlekkenloos alles netjes op je bankrekening gestort. Ik zeg ben je ook op zoek naar een goede werkgever solliciteer dan ook bij QUAMBA PEOPLE.

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
QP-uitzendbureau heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan