10
/10

Noël Joshua Hielkema

beoordeling:

Ben bij Quamba terecht gekomen vanwege de Vacature die open stond voor Ziggo Monteur in Friesland. Mijn CV naar hun opgestuurd en binnen 2 dagen contact! Of ik wou langskomen voor een kennismakingsgesprek?! Dus ik naar Hoevelaken naar het kantoor (mooi gebouw) en was zeer tevreden over het gesprek, duidelijke vragen en ik wist meteen waar ik aan toe was. Ik zou gebeld worden binnen 5 weken over de positie. En inderdaad binnen 5 weken (en regelmatig tussendoor voor updates) was er contact, ik kon naar het kantoor van Centric komen voor een kennismakings gesprek, ik werd klaargestoomd door een van de medewerkers van Quamba en ze vertelde me wat voor soort vragen ik kon verwachten. Ik ben uiteindelijk aangenomen door Centric en werk inmiddels al 6 maanden voor ze namens Quamba People, heb een mooie auto gekregen van Quamba (Lease) en flink wat gereedschap, als hier iets niet aan klopt is het 1 belletje naar ze en ze regelen ter plekke kosteloos nieuw gereedschap (Als je het zelf niet gesloopt hebt) Al met al 10/10, Persoonlijke aanpak en een no nonsense instelling bij Quamba! Daar kunnen bepaalde uitzendbureau's nog wat van leren.. URGHUM RANDSTAD.

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
QP-uitzendbureau heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan