10
/10

Marcel Koops

beoordeling:

Ben nu 1 jaar werkzaam voor Quamba People en heel blij met mijn baan als Ziggo monteur , ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. De mensen bij Quamba People staan voor je klaar en denken met je mee. Hier wordt je als mens behandeld en niet als nummer. Na het sollicitatie gesprek heeft Quamba People de opleiding bij Esas in Hedel geregeld en reiskosten werden netjes Vergoed.Na de korte opleiding heb ik een fijne Werkbus ,Gereedschap ,Laptop en Telefoon ontvangen en meteen met werk kunnen beginnen. Al Deze WerkTools zijn natuurlijk voor in het werkveld, niet voor privé gebruik ;-) Bij Quamba People krijg je een Field coach (Manager) toegewezen die zich echt voor jouw inzet en voor een mooie samenwerking zorgt. Uitbetaling gaat geheel vlekkenloos alles netjes op je bankrekening gestort. Ik zeg ben je ook op zoek naar een goede werkgever solliciteer dan ook bij QUAMBA PEOPLE.

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
QP-uitzendbureau heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan