10
/10

Richard Mertens

beoordeling:

Ik werk al bijna 4 jaar voor Quamba People. Het laatste jaar ben ik intern omgezet naar het project van Ziggo. Voorheen heb ik een heel jaar in België gewerkt voor het project van Engie. Tijdens deze projecten heb ik kennis mogen maken met Patrick mijn SubCo. Ik wil Patrick middels deze weg bedanken met een goede recensie want hij heeft mij ontzettend goed begeleid in beide projecten. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik terug kon en kan vallen op Patrick als het even tegen zit. Patrick je bent een fijne vent

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
QP-uitzendbureau heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan