10
/10

Carlos Rauda

beoordeling:

Via deze weg wil ik het gehele team van Quamba People complimenteren! Ik ben al meerdere jaren werkzaam bij Quamba People en tot heden bevalt het heel goed. Een goed uitzendbureau omdat er altijd op tijd wordt betaald en Quamba People is erg betrokken met het personeel. Mocht er gereedschap of iets dergelijks nodig zijn, dan is het een kwestie van doorgeven en het wordt geregeld. Zijn er zaken op persoonlijk vlak of is er persoonlijke ondersteuning nodig dan zijn er ook goede teamleiders die je bijstaan. Kortom, op en top geregeld bij Quamba People!

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
QP-uitzendbureau heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan