10
/10
Marktkennis 10
Snelheid van reageren 10
Kwaliteit 10
Mevr. Patricia Visser Dekker,

Beoordeling:

Hele fijne samenwerking. Begrip voor je situatie. Sander staat altijd voor je klaar. Is niet opdringerig of zo. Heeft respect en is heel eerlijk en ook altijd vriendelijk en menselijk. Probeert ook echt het beste resultaat te behalen en met je mee te denken en is niet uit om zelf weer snel geld te verdienen en weer door naar de volgende woning te gaan zoals bij sommige makelaars. Sander wij zijn erg blij met jou! Maar dat wist je al. Blijf vooral zoals je nu bent.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Laan van Brabant 30, 4701 BK Roosendaal

E-mail: info@rademakersmakelaardij.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0165201096
KvK: 59643811

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Rademakers Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan
UA-101938144-1