9
/10
Marktkennis 9
Snelheid van reageren 9
Kwaliteit 9
Dhr. Ferry van Drunen,

Positieve punten:

Rademakers Makelaardij heeft echt zijn uiterste best gedaan om ons huis te verkopen. Hij heeft ons goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Het contact was snel en duidelijk. Waar nodig gaf hij een lange uitleg, Als er tijdsdruk achter zat gaf hij een korte maar duidelijke uitleg. Hij heeft uitstekende kennis van de markt. Bij voorbaat gaf hij aan niet heel bekend te zijn met ons dorp, maar hij heeft zich toch goed verdiept in het dorp om ons huis toch goed te kunnen verkopen. Hij was heel professioneel en gaf altijd goed antwoord op vragen die wij hadden.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Laan van Brabant 30, 4701 BK Roosendaal

E-mail: info@rademakersmakelaardij.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0165201096
KvK: 59643811

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Rademakers Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan
UA-101938144-1