9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9
Mevr. Kruijt,

Beoordeling:

Zeer betrokken en deskundige makelaar. Niet het type van de “snelle jongens” maar gewoon degelijke en betrouwbare professionals. Heb eerder vastgoed via Schuitema Makelaars verkocht en nooit teleurgesteld. Komen afspraken na en zijn vlot en alert met hun reacties en hebben ook een goede en solide back-Office die zorgt dat alle handelingen achter de verkoop vlot verlopen! Goede kennis van de markt; kortom een aanrader om dit team in te schakelen bij aan- of verkoop van je vastgoed! Volgende keer weer met jullie, Martin, Frank en team !

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Vaartweg 66, 1217 SV Hilversum

E-mail: info@schuitemamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0356240651
KvK: 32047396

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Schuitema Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan