8
/10
Deskundigheid 8
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 7
Service en begeleiding 8
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Begeleiding op een spontane, informele, prettige manier. De inschatting van een strategische verkoopprijs bleek achteraf exact goed, waardoor een maximale opbrengst werd gehaald. De uitgebreide invulformulieren vroegen veel tijd en inspanning, het zou beter zijn als ze digitaal konden worden ingevuld. Bij aanvang even voor ons niet duidelijk wie ons 1e aanspreekpunt was. Deze kandidaat makelaar heeft ons goed begeleid, hij was er bij iedere bezichtiging bij. Hij heeft goed met ons meegedacht maar ook op tijd rust in het proces gebracht, doorgepakt toen het nodig was en heeft een goede deal voor ons kunnen maken. Dit zowel bij aan- als verkoop. De secretariaatsmedewerkers zijn erg vriendelijk en toegankelijk, ze regelen alles snel en accuraat. Een eenmalig telefonisch contact met een andere makelaar op dit kantoor was helaas minder prettig, dat zie ik maar als een incident. Een leuk klein zelfstandig kantoor, maar het wordt nu opgenomen als vestiging van een grote makelaarsketen. Hopelijk kan men de eigenheid en persoonlijke benadering overeind houden. Tarief: de standaard courtage is erg hoog in mijn beleving, gelukkig konden we daar goed en met resultaat over onderhandelen met bevredigende uitkomst.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Vaartweg 66, 1217 SV Hilversum

E-mail: info@schuitemamakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0356240651
KvK: 32047396

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Schuitema Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan