ten Hag Makelaarsgroep

Onze score op basis van 1021 beoordelingen
8.8 / 10
1021 beoordelingen

50 jaar ervaring

Wat ten Hag onderscheidt is het totaalpakket aan diensten en het feit dat we net zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht als aan vakinhoudelijke kennis. Die twee zaken combineren we in alles wat we doen, zodat je langdurig op ons kunt bouwen. Met een nuchtere kijk op zaken en een proactieve houding zetten we ons altijd voor de volle 100 procent in. Zo werken we aan duurzame relaties. Hieronder laten wij je graag zien hoe onze klanten deze persoonlijke aandacht in combinatie met onze expertise ervaren.
lees meer
  • woning- en bedrijfsmakelaardij;
  • vastgoedmanagement;
  • hypotheek-, verzekerings-en pensioenadviezen.
ten Hag Makelaarsgroep
Boulevard 1945 20
7511 AE Enschede
053-8506070 info@tenhag.nl
ten Hag Makelaarsgroep

Boulevard 1945 20 7511 AE Enschede
053-8506070 info@tenhag.nl
Bezoek de website

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
ten Hag Makelaarsgroep heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan