10
/10
Kwaliteit 10
Service 10
Klantvriendelijkheid 10
Pierre Klaassen,

Beoordeling:

In mijn functie als verkoper binnen Wassink autogroep, heb ik uitstekende ervaringen met TZT. Ze zijn prettig in de omgang naar klanten en komen altijd hun afspraken na. In het verleden heb ik wel eens een inruilauto aan TZT verkocht waar achteraf gebreken aan waren welke ik niet tijdens een testrit had opgemerkt. Dit is destijds erg netjes opgelost en er werd niet moeilijk gedaan. Als alle autobedrijven het aanpakken zoals TZT, zal dat mijn werk een stuk makkelijker maken.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Koopvaardijweg 9a, 6541 BR Nijmegen

E-mail: info@tzt.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0246777777
KvK: 09164177

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Theo Zegers Trading heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan