10
/10
Kwaliteit 10
Service 10
Klantvriendelijkheid 10
abidex,

Positieve punten:

Op een zondagmiddag op visite bij familie en dan autopech krijgen. Gelukkig is familie vaste klant bij deze garage in de buurt en zo konden wij op een zondagnamiddag nog telefonisch overleggen over wat te doen. Er werd super rekening gehouden met onze persoonlijke omstandigheden (kleintje op komst die zich ieder moment kon melden) en zo stond onze auto maandagochtend al op de brug, werd het benodigde onderdeel dezelfde dag nog opgehaald (dynamo niet op voorraad) en aan het eind van de middag was onze auto weer rijklaar. Kleine dingetjes (zoals een riempje) wat werd aangetroffen werd netjes telefonisch overlegd en direct meegenomen in de reparatie. Voor ons is deze garage niet naast de deur maar zeker het overwegen waard om voor de grote beurt toch naartoe te gaan. We zijn ontzettend tevreden.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Nijverheidslaan 3, 6951 KN Dieren

E-mail: vandelftautos@planet.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0313422122
KvK: 09110162

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Van Delft Auto's heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan