10
/10
Kwaliteit 10
Service 10
Klantvriendelijkheid 10
Mister Spock,

Positieve punten:

Als de nood aan de man is helpen ze mij meteen en proberen ze alles om mij zo goed en goedkoop mogelijk weer op de weg te helpen. Thuis wilde mijn auto een keer niet starten en binnen 5 minuten was de baas er om mijn auto weer te starten met behulp van startkabels, zonder dat ik hier voor hoefde te betalen. Ze proberen met wat duurdere onderdelen om goedkopere onderdelen via internet of de sloop te vinden. Dat vind ik zeer fijn want ik ben werkloos en ik kan dan toch auto blijven rijden. Ze zijn altijd vriendelijk en er hangt een prettige sfeer.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Nijverheidslaan 3, 6951 KN Dieren

E-mail: vandelftautos@planet.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0313422122
KvK: 09110162

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Van Delft Auto's heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan