9
/10
Kwaliteit 9
Service 9
Klantvriendelijkheid 9
Ruth,

Positieve punten:

Van Delft Auto's is een goed autobedrijf. Ze dachten goed met me mee en waren altijd makkelijk te bereiken. Ook communiceren ze goed met je. Als je binnenkwam werd je vrolijk en vriendelijk begroet. Als dingen anders lopen als verwacht lossen ze dit goed voor je op, bijvoorbeeld met een leenauto. Je hoeft ook nergens achteraan te gaan en nemen zelf contact met je op om afspraken te maken over bijvoorbeeld het monteren van winterbanden. Van Delft Auto's is echt heel klantvriendelijk

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Nijverheidslaan 3, 6951 KN Dieren

E-mail: vandelftautos@planet.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0313422122
KvK: 09110162

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Van Delft Auto's heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan