van Ee makelaars

Onze score op basis van 107 beoordelingen
8.9 / 10
107 beoordelingen

Woonplezier, voor nu en later

Generaties Zeistenaren zijn bekend met Van Ee Makelaars & Services De makelaardij bestaat immers al sinds 1953. Gerrit-Jan van Ee, Gerda Kemp en hun team verzorgen hun activiteiten vanuit Villa Mooi Zeist aan de Utrechtseweg in Zeist. Beide makelaars zijn al jaren actief als woning- en gecertificeerde seniorkeurmakelaars. Hun aandacht gaat dan ook uit naar huisvesting op maat en levensloopgeschikt wonen in de gemeente Zeist en omgeving. Om voor alle klanten, jong en oud, woonplezier te verzorgen.
lees meer
  • Kwaliteit en deskundigheid
  • Ontzorgen
  • Huisvesting en service op maat
  • Traditioneel vernieuwend
van Ee makelaars
Utrechtseweg 9
3704 HA Zeist
0306953222 info@vaneemakelaars.nl
van Ee makelaars

Utrechtseweg 9 3704 HA Zeist
0306953222 info@vaneemakelaars.nl
Bezoek de website

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
van Ee makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan