10
/10
Professionaliteit 10
Marktkennis 10
Servicegerichtheid 10
anoniem,

Positieve punten:

Zeer goede makelaar, heel positief gevoel aan over gehouden. Zijn persoonlijke benadering en zijn bereikbaarheid waren heel fijn. Ook op zaterdag was hij gewoon beschikbaar. Verder was hij heel realistisch, dit vind ik een belangrijk punt. Hij weet echt waar hij het over heeft. De markt kent hij ook goed zowel de situatie van de markt als wat er speelt bij andere partijen. Hij is niet gehaast en liet iedereen netjes in zijn waarde. Ik ben zeer content met de afwikkeling en gedurende het proces kwamen we ook niet voor verassingen te staan. Van Oossanen was heel fijn om mee samen te werken!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Utrechtseweg 57, 3818 EA Amersfoort

E-mail: info@vanoossanen.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0334614001
KvK: 32123124

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
van Oossanen Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan