9.8
/10
9 Bereikbaarheid en communicatie
10 Deskundigheid
10 Onderhandeling en resultaat
10 Prijs / kwaliteit
soort review: Aankoop
Peter van Stijn (zoeken en aankoop)

beoordeling:

Robert heeft ons geholpen met onze zoektocht en uiteindelijk het vinden en aankopen van ons droomhuis - veel sneller dan verwacht! Er was veel persoonlijk contact en een integere aanpak. Door de kleinschaligheid zijn ze niet 24/7 bereikbaar maar toen we (incidenteel) misgrepen kregen we wel altijd binnen een half uur een telefoontje of reactie terug. Zeer veel ervaring, deskundigheid en up-to-date in de huidige markt. Duidelijke kosten en goede inschattingen in het onderhandelingsproces waarmee ze zichzelf makkelijk terugverdienen. Een fijn proces met een geweldig resultaat.

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
van Oossanen Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan