10
/10
Advies 10
Service 10
Maatwerk 10
Mevr. Jolanda Verspeek,

Beoordeling:

Ik raad het iedereen aan . ben zeer goed geholpen na t overlijden van mijn ex,en vader van onze 3 kinderen . Er kwam een ontzettende berg aan financiële wanorde op me af die hij achterliet . Anton v.d Eijnden heeft mijn enorm geholpen om alles weer op de rit te krijgen en ook ontzettend gesteund m.b.t. notariële rompslomp. Hij heeft zich persoonlijk ontzettend ingezet voor mij . Iets wat na de dood van mijn ex voor mij als een enorme steun was . persoonlijk en menselijk en professioneel. Ik raad het iedereen aan die deskundig advies nodig heeft .

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Somerenseweg 23, 5715 AG Lierop

E-mail: info@vdefa.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0492-331356
KvK: 17123446

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
VDE financieel advies heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan