10
/10
9 Snelheid
10 Service
10 Prijs/kwaliteit
10 Voorzichtigheid
10 Vriendelijkheid

Olivier

positieve punten:

Wat een topbedrijf. Vanaf het moment dat bij ons de verhuiswagens voorreden tot aan het moment dat ze bij ons nieuwe huis wegreden verliep alles snel en goed. Weken van te voren werden de verhuisdozen geleverd en konden we al starten met inpakken. Overtollig huisraad werd ook vooraf opgehaald. Vanaf het moment dat bij ons de verhuiswagens voorreden tot aan het moment dat ze bij ons nieuwe huis wegreden verliep alles snel en goed. Alles werd vooraf netjes besproken. Iedereen wist wat ie moest doen. Enorm harde werkers. Toen ze aan het eind van de dag bij ons wegreden stond alles weer netjes op zijn nieuwe plek. Afgelopen week zijn de gebruikte verhuisdozen weer bij ons opgehaald en ook dat verliep weer vlekkeloos. Nog twijfels met welk verhuisbedrijf je wilt gaan verhuizen? Gewoon Verhuizen Onze Zorg bellen. Hun naam maken ze zeker waar. Wij zijn super tevreden!

verbeterpunten:

geen

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
VOZ Verhuizers heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan