10
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10
Service en begeleiding 10
Zondervan,

Beoordeling:

Het contact met Waltmann Zwijndrecht was erg goed en vertrouwd, gelijk vanaf het begin. Kijk momenten werden goed ingepland. Afspraken werden nagekomen. Verkopers moeten zich realizeren dat in deze markt de makelaars heel graag een huis willen verkopen. Een huis verkoop je niet vaak, dus bij het inschakelen v/e makelaar ga je af op aanbeveling, gevoel en courtage. Bij de verkoop van mijn huis had ik enkele makelaars uitgenodigd, en Waltmann was voor mij de beste partij. Met hen had ik gelijk het beste gevoel.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Laan van Walburg 8, 3332 GJ Zwijndrecht

E-mail: zwijndrecht@waltmann.com Website: Bezoek de website
Telefoon: 0786205777
KvK: 23084930

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Waltmann Makelaars Zwijndrecht heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan