9
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Binnen enkele dagen nadat we de makelaar benaderd hadden voor de verkoop van ons huis, zaten wij met elkaar om tafel. Na een informatieve rondleiding waarbij de makelaar metingen uitvoerde, gaf deze een indicatieve waarde voor verkoopprijs. Hierover en eveneens over het gesprek zelf waren wij zeer tevreden. Enkele dagen nadat wij met de makelaar de verkoopopdracht tekenden, kwam de fotograaf, waarna het huis binnen een week op Funda stond. De communicatie verliep deels (afspraken) via een assistente, deels via WhatsApp met makelaar (beoordelingen van bezichtigingen). Kortom voor ons een prettige werkwijze, een vriendelijke en transparante NVM-makelaar.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Laan van Walburg 8, 3332 GJ Zwijndrecht

E-mail: zwijndrecht@waltmann.com Website: Bezoek de website
Telefoon: 0786205777
KvK: 23084930

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Waltmann Makelaars Zwijndrecht heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan