10
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10
Service en begeleiding 10
Verlaan,

Beoordeling:

Ik ben zeer deskundig geholpen en begeleid door Waltmann Makelaars. Ik heb veel contact gehad met Alexandra. Ze heeft mij goed van adviezen voorzien en meegedacht naar oplossingen om de verkoop zo goed, soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Een huis in NL verkopen terwijl ik in het buitenland zat vraagt om een iets andere aanpak dan normaal. Dit was geen probleem en voor alles was een oplossing te vinden! Zelfs toen ik door de 'Corona lockdown' niet naar NL zou kunnen terugkeren om aanwezig te zijn bij de notaris werd daar binnen no time een zeer goede oplossing voor gevonden! Waltmann Makelaars zou ik voor de volle 100% aanraden!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Laan van Walburg 8, 3332 GJ Zwijndrecht

E-mail: zwijndrecht@waltmann.com Website: Bezoek de website
Telefoon: 0786205777
KvK: 23084930

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Waltmann Makelaars Zwijndrecht heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan