10
/10
10 Deskundigheid
10 Lokale marktkennis
10 Prijs / kwaliteit
10 Service en begeleiding
soort review: Verkoop
Hendriks

beoordeling:

Ben zeer tevreden over Robbert May van Winvest onroerend goed makelaar. Spontane en zeer vriendelijke man die zijn vak verstaat en professioneel te werk gaat. Hij is doelgericht bezig,had overal een oplossing voor en dacht altijd mee. Gaf goed advies en hield mij van alle ontwikkelingen op de hoogte. Stond altijd klaar met persoonlijke aandacht niks was hem teveel. Hij heeft voor mij een hele mooie verkoopopbrengst bewerkstelligd! Ook gaan mijn complimenten uit naar de kantoormedewerkers! Winvest onroerendgoed makelaar is een uitstekend adres om zonder zorgen je huis te verkopen.

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Winvest Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan