10
/10
10 Deskundigheid
10 Lokale marktkennis
10 Prijs / kwaliteit
10 Service en begeleiding
soort review: Verkoop
Thomas Heuschmid

beoordeling:

Winvest heeft een hele persoonlijke aanpak. De manier waarop Robbert May alle tijd neemt om je op een goede manier te begeleiden was fantastisch. Wij hadden meteen veel vertrouwen in zijn persoonlijke aanpak en alle processen waren grondig en accuraat verzorgd. Als je een makelaar zoekt die kennis heeft van zaken, goed naar je wensen luistert en je in alle stappen meeneemt en begeleidt moet je bij Winvest zijn.

reactie

Beste Brenda en Thomas, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Gezamenlijk hebben wij dit bereikt. Wij zijn als familiebedrijf vreselijk blij met klanten zoals jullie. Wij streven ernaar onze dienstverlening nog meer te personaliseren, waardoor wij nog meer klanten mogen verwelkomen en van dienst kunnen zijn. Graag tot gauw. Namens het hele team van Winvest Makelaardij

Reactie van Winvest Makelaardij

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Winvest Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan