wonen en waarde

Waar wil jij wonen?

Met alle ervaring die we de afgelopen ruim 25 jaar in de woningmakelaardij hebben opgedaan denken we ook hierin graag met je mee, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor verkoop/ aankoop/ taxatie en styling van een woning.
Onze beoordeling 9.1 / 10
22 beoordelingen
22 beoordelingen
filter

22 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
9
/10
Marktkennis 8
Snelheid van reageren 8
Kwaliteit 8
A. Bakker,

Positieve punten:

Anneke heeft de verkoop prima verzorgd, de verkoop ging snel en voor een mooi bedrag!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Marktkennis 9
Snelheid van reageren 9
Kwaliteit 9
Laansma,

Positieve punten:

Ik heb via Wonen en Waarde een huis aangekocht. De makelaar is hierin goed proactief. Ook is de makelaar vriendelijk en verdiept zich goed in zijn klanten. Doordat ik al eerdere ervaringen had met Wonen en Waarde was het makkelijk om nog een keer voor ze te kiezen aangezien ze het elke keer goed hebben gedaan. Ze zorgden er voor dat ze altijd op de hoogte zijn van de markt en dat ze hierin dus ook professioneel kunnen overkomen. Contact verliep ook altijd soepel. Dit verliep via de mail, app en telefoon, eigenlijk wat op dat moment het handigst was. Ze zijn echt een zowel deskundig als vriendelijk makelaarskantoor.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Marktkennis 8
Snelheid van reageren 8
Kwaliteit 8
anoniem,

Positieve punten:

Wonen en Waarde is een kleine makelaardij met een persoonlijke benadering. Als je belde wist je ook wie je aan de telefoon kreeg, dit was fijn en zorgde voor makkelijke communicatie. In overleg met ons heeft ze een inschatting gemaakt van het huis dat we gingen verkopen. Zo hebben we samen met de makelaar de prijs bepaald. Daarna zijn er foto's gemaakt en gepubliceerd, ook werden er rondleidingen verzorgd. Na deze rondleidingen werden mensen na gebeld over wat ze vonden. Het was een dienstpakket dat je van een makelaar mag verwachten. Wij hoefden ook nergens achteraan te bellen. Als er iets te melden was deden ze dit ook. Ze kent de markt en de omgeving, hierdoor kozen we haar ook.

Verbeterpunten:

Soms was ze iets te passief in de zin van het onderhandelen en het accepteren van een bod.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van wonenenwaarde.nl:

Dank voor de mooie woorden en de dito score! En verbeterpunten sta ik natuurlijk altijd voor open, ondanks de jarenlange ervaring. Maar beveel je me niet aan, of is dit een foutje ;)?
9
/10
Marktkennis 9
Snelheid van reageren 9
Kwaliteit 9
Arnold,

Positieve punten:

Wonen en Waarde heeft mijn huis verkocht en dit ging goed. Als er problemen waren tackelde ze deze goed. Ook het schriftelijk vastleggen en het nakomen van de afspraken waren goed afgehandeld. Van weerskanten ging het contact open en gelijkwaardig. Er waren veel verschillende mensen en types die het huis bezochten. De makelaar voelde deze mensen goed aan en kon hier ook goed op inspelen. Wonen en Waarde heeft uitstekend werk geleverd!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van wonenenwaarde.nl:

Dank Arnold! Met de nodige uitdaging, heel graag voor jullie gedaan!
9
/10
Bereikbaarheid en communicatie 9
Deskundigheid 9
Onderhandeling en resultaat 9
Prijs / kwaliteit 8
Een funda gebruiker (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

We kwamen Fokelies voor het eerst tegen toen we een huis die we wilden bezichtigen misliepen omdat deze net was verkocht. Ook van anderen hadden we al een goede referenties gehoord. Bij de aankoop van ons eerste huis was het prettig om continu op Fokelies haar kennis, ervaring en netwerk in de omgeving van Vorden te kunnen vertrouwen, maar toch zelf keuzes te kunnen maken. Bedankt voor het meedenken en je directheid op de juiste momenten als wij bijvoorbeeld dachten het perfecte huis te zien! Dankzij jou kunnen wij nu lekker klussen en straks verhuizen naar het voor ons perfecte huis!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van wonenenwaarde.nl:

Dank voor jullie mooie woorden! Fijn om te horen dat ook mijn kritische houding en manier van meedenken door jullie is gewaardeerd ;) Ook naar mijn mening, uiteindelijk super geslaagd met de aankoop van jullie nieuwe woning :) Heel veel geluk samen!

Adres: Spiekerweg 6, 7251 RA Vorden

E-mail: info@wonenenwaarde.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0575555485
KvK: 08140011

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
wonen en waarde heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan