10
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 10
Mevr. Ambergen,

Beoordeling:

Fokelies kwam in ons 1e contact al zeer plezierig over. Ze heeft ons goede adviezen gegeven voor het klaar maken van de woning voor de verkoop. Deze adviezen hebben we ook opgevolgd. Fokelies kwam haar afspraken goed na. De fotograaf waar Fokelies mee samen werkte was heel goed. Doordat wij zelf het huis flink hadden opgeruimd zette de fotograaf bij het maken van de foto,s onze spullen zo dat het huis goed uit kwam op de foto,s. We zouden een ieder Fokelies zeer zeker aanbevelen.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Spiekerweg 6, 7251 RA Vorden

E-mail: info@wonenenwaarde.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0575555485
KvK: 08140011

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
wonen en waarde heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan