10
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 10
Boer,

Beoordeling:

Zeer prettige en goede samenwerking. Fokelies Jacobs woont in haar werkgebied en combineert lokale marktkennis met een gedegen, persoonlijke manier van werken. Ze aarzelt niet om actief mee te denken en de verkoop van het huis daarmee het beslissende duwtje te geven. Wil je niet terecht komen bij een onpersoonlijke makelaarsfabriek dan kan ik Fokelies Jacobs van wonen en waarde in Vorden van harte aanbevelen.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van wonenenwaarde.nl:

Dank je wel voor deze mooie woorden! Altijd prettig om te horen dat je inzet wordt gewaardeerd. Zeker als het geen standaard transactie betreft. Ook met dit slechte weer.. goede motivatie voor mij om op deze manier door te gaan!

Adres: Spiekerweg 6, 7251 RA Vorden

E-mail: info@wonenenwaarde.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0575555485
KvK: 08140011

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
wonen en waarde heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan