9
/10
Bereikbaarheid en communicatie 9
Deskundigheid 9
Onderhandeling en resultaat 9
Prijs / kwaliteit 8
Een funda gebruiker (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

We kwamen Fokelies voor het eerst tegen toen we een huis die we wilden bezichtigen misliepen omdat deze net was verkocht. Ook van anderen hadden we al een goede referenties gehoord. Bij de aankoop van ons eerste huis was het prettig om continu op Fokelies haar kennis, ervaring en netwerk in de omgeving van Vorden te kunnen vertrouwen, maar toch zelf keuzes te kunnen maken. Bedankt voor het meedenken en je directheid op de juiste momenten als wij bijvoorbeeld dachten het perfecte huis te zien! Dankzij jou kunnen wij nu lekker klussen en straks verhuizen naar het voor ons perfecte huis!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van wonen en waarde:

Dank voor jullie mooie woorden! Fijn om te horen dat ook mijn kritische houding en manier van meedenken door jullie is gewaardeerd ;) Ook naar mijn mening, uiteindelijk super geslaagd met de aankoop van jullie nieuwe woning :) Heel veel geluk samen!

Adres: Spiekerweg 6, 7251 RA Vorden

E-mail: info@wonenenwaarde.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0575555485
KvK: 08140011

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
wonen en waarde heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan