10
/10
Bereikbaarheid en communicatie 10
Deskundigheid 10
Onderhandeling en resultaat 10
Prijs / kwaliteit 10
Een funda gebruiker (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

We zijn heel tevreden over de prettige samenwerking met Fokelies gedurende de zoektocht en aankoop van ons nieuwe huis. Ze is pro-actief, reageert altijd snel, ook in de avonden en het weekend en denkt fijn mee. We hebben haar ervaren als deskundig, professioneel en tegelijkertijd persoonlijk en betrokken, met veel kennis van de regio. Wat ons betreft zeker is Wonen en waarde zeker een aanrader als verkoop- of aankoopmakelaar.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van wonen en waarde:

Wat lief!! Dank jullie wel voor deze mooie beoordeling! Jullie zijn ook bijzonder leuke klanten, met wie het prettig was samenwerken. Heb het heel graag voor jullie gedaan!

Adres: Spiekerweg 6, 7251 RA Vorden

E-mail: info@wonenenwaarde.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0575555485
KvK: 08140011

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
wonen en waarde heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan