9
/10
Marktkennis 9
Snelheid van reageren 9
Kwaliteit 9
Dhr. Laansma,

Positieve punten:

Ik heb via Wonen en Waarde een huis aangekocht. De makelaar is hierin goed proactief. Ook is de makelaar vriendelijk en verdiept zich goed in zijn klanten. Doordat ik al eerdere ervaringen had met Wonen en Waarde was het makkelijk om nog een keer voor ze te kiezen aangezien ze het elke keer goed hebben gedaan. Ze zorgden er voor dat ze altijd op de hoogte zijn van de markt en dat ze hierin dus ook professioneel kunnen overkomen. Contact verliep ook altijd soepel. Dit verliep via de mail, app en telefoon, eigenlijk wat op dat moment het handigst was. Ze zijn echt een zowel deskundig als vriendelijk makelaarskantoor.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Spiekerweg 6, 7251 RA Vorden

E-mail: info@wonenenwaarde.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0575555485
KvK: 08140011

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
wonen en waarde heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan