Woonder Makelaardij

Welkom!

Voordat we je object in portefeuille nemen, maken we vrijblijvend een verkoopadvies. Zaken als prijsstelling en kopersprofiel, maar ook marketing en verbetersuggesties komen hierin aan bod. Als Woonderklant krijg je altijd een reëel beeld van de mogelijkheden in de markt.
Onze beoordeling 8.5 / 10
14 beoordelingen
14 beoordelingen

14 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
8
/10
Deskundigheid 8
Communicatie 8
Kennis 8
Service 8
Paul Schuffelers ,

Positieve punten:

Hij heeft veel kennis, en wij hebben daarom al heel wat jaren een goede samenwerking. Ik kan hem altijd benaderen voor advies en we hebben regelmatig contact. We kunnen samen een hoop overleggen. Het is heel fijn dat hij een makelaar is die verkoopt en verhuurd. In mijn tijd als architect bij SATIJNplus Architecten heb ik een hoop ervaring en kennis opgebouwd en herken ik een goede makelaar.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
7
/10
Deskundigheid 8
Communicatie 7
Kennis 7
Service 7
Peter Brands,

Positieve punten:

Alvorens wij de keuze voor Woonder Makelaardij hadden gemaakt, hebben wij zelf onderzoek gedaan. Voor de verkoop van een historisch pand is de juiste makelaar nodig. Wij zijn met nog twee andere makelaars in gesprek geweest. Naar aanleiding van deze gesprekken hebben wij de keuze gemaakt voor Woonder Makelaardij. De belangrijkste aspecten voor deze keuze waren zijn kennis, met name zijn kennis in historische panden en zijn netwerk, en uiteraard het menselijk aspect. Hij nam de bezichtigingen volledig uit handen en nodigde de juiste doelgroep uit.

Verbeterpunten:

Iets duidelijker communiceren over de status. Er was wel frequent contact, maar dat kan nog beter.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Deskundigheid 8
Communicatie 8
Kennis 8
Service 7
Ton Smeets,

Positieve punten:

Via-via zijn wij bij Charles terecht gekomen. Hij blinkt uit in het bedingen van de hoogste en de beste prijs. Hij is een kundige makelaar en van alles heel goed op de hoogte, met name de marktkennis. Wij hebben twee woningen door Charles laten verkopen en dit is naar tevredenheid verlopen.

Verbeterpunten:

Ik heb het hem al eens eerder gezegd, maar hij zou nog beter kunnen worden door wat minder chaotisch te zijn.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Deskundigheid 9
Communicatie 9
Kennis 9
Service 9
Akke Lambriex - Knoop,

Positieve punten:

Vóór Woonder Makelaardij zijn wij met twee andere makelaars bezig geweest voor de verkoop van onze woning in Maastricht. Zonder succes. Hij heeft destijds tegenover onze woning het pand van Moszkowicz in de verkoop gehad. Naar aanleiding daarvan en de goede recensies hebben wij contact gezocht. Binnen anderhalf jaar heeft hij onze woning verkocht mede door het juiste publiek te filteren voor de bezichtigingen. Hij heeft veel souplesse en ging mee in onze wensen. Het is een sympathieke man. Het is een goede makelaar en heel prettig in de omgang.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Hoogbrugstraat 13, 6221 CN Maastricht

E-mail: info@woonder.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 043 - 325 25 25
KvK: 14114503

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Woonder Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan