Woonder Makelaardij

Welkom!

Voordat we je object in portefeuille nemen, maken we vrijblijvend een verkoopadvies. Zaken als prijsstelling en kopersprofiel, maar ook marketing en verbetersuggesties komen hierin aan bod. Als Woonderklant krijg je altijd een reëel beeld van de mogelijkheden in de markt.
Onze beoordeling 8.8 / 10
17 beoordelingen
17 beoordelingen

17 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
8
/10
Deskundigheid 8
Communicatie 8
Kennis 8
Service 8
Lindsey Duijsings ,

Positieve punten:

Het huren bij Woonder gaat goed. Alles werd goed geregeld en de makelaar is prettig in de omgang. Telefonisch ook goed bereikbaar. Marktconform wist hij veel, en hij wist ook wat hij deed. Ook is hij op de hoogte van de markt en de prijzen. Ook staat hij altijd voor je klaar, zo was mijn bel stuk. Hij is toen dezelfde dag langsgekomen om deze te repareren.

Verbeterpunten:

Soms mag de makelaar iets meer proactief zijn. Zelf moest ik achter sommige punten aangaan voordat dit geregeld was. Verder wat hij regelde, regelde hij goed.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Deskundigheid 8
Communicatie 8
Kennis 8
Service 8
Dhr. Peter,

Positieve punten:

Ik ben heel tevreden met Woonder. Ze zijn altijd bereikbaar, als ik bel laten ze altijd van zich horen. Ze zoeken altijd naar oplossingen bij eventuele problemen. Voor hun is er voor alles een oplossing en ze maken niet van alles een probleem. Ze bieden goede hulp en leveren echt super service.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Woonder Makelaardij:

Dankjewel Pieter, voor de positieve review ! Wij vinden het met het hele Woonder team ook erg prettig om met jullie te werken ! Altijd vriendelijk en nooit vervelend wanneer eens iets wat langer duurt !! Hopelijk nog vele jaren.... ;)
8
/10
Deskundigheid 8
Communicatie 7
Kennis 8
Service 6
Anoniem,

Verbeterpunten:

Kan hier en daar beter. Waarom? Ze houden zich niet goed genoeg aan de afspraken die we onderling hebben gemaakt. Hier heb ik 2 goede voorbeelden van: Er zouden vlonders komen, nog nooit gezien. Mijn droger is kapot en die zou vervangen worden maar is nog niet voltooid.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Woonder Makelaardij:

Beste Jikke, bedankt voor de beoordeling, echter wat de vlonders betreft, hetgeen we ook aan jullie hebben doorgegeven, waren deze ten gevolge van COVID-19 en de toegenomen huisvlijt bij particulieren zeer lange tijd uitverkocht. (inmiddels is deze klus uitgevoerd !) De wasdroger hebben we doorgegeven aan het reparatiebedrijf die ook bij jullie zijn geweest. Dat de droger daarna toch weer kapot is gegaan heb ik pas sinds kort vernomen, waarna we diirect een nieuwe hebben besteld. Vr gr Charles ! ;)
9
/10
Deskundigheid 8
Communicatie 8
Kennis 9
Service 8
Dhr. Ton Smeets,

Positieve punten:

Ook qua verhuur zeer deskundig, en heel snelle reactie. Denken erg goed mee en zij hebben een zeer brede marktkennis.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Deskundigheid 7
Communicatie 7
Kennis 7
Service 8
Dhr. Anoniem,

Positieve punten:

Dit was de enige makelaar waar ik zoveel zekerheid kreeg als student. Alles is zeer vlot en soepel verlopen, en ik ben erg tevreden met mijn woning.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Hoogbrugstraat 13, 6221 CN Maastricht

E-mail: info@woonder.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 043 - 325 25 25
KvK: 14114503

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Woonder Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan