9
/10
Deskundigheid 9
Communicatie 9
Kennis 9
Service 9
Akke Lambriex - Knoop,

Positieve punten:

Vóór Woonder Makelaardij zijn wij met twee andere makelaars bezig geweest voor de verkoop van onze woning in Maastricht. Zonder succes. Hij heeft destijds tegenover onze woning het pand van Moszkowicz in de verkoop gehad. Naar aanleiding daarvan en de goede recensies hebben wij contact gezocht. Binnen anderhalf jaar heeft hij onze woning verkocht mede door het juiste publiek te filteren voor de bezichtigingen. Hij heeft veel souplesse en ging mee in onze wensen. Het is een sympathieke man. Het is een goede makelaar en heel prettig in de omgang.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Hoogbrugstraat 13, 6221 CN Maastricht

E-mail: info@woonder.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 043 - 325 25 25
KvK: 14114503

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Woonder Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan