7
/10
Deskundigheid 8
Communicatie 7
Kennis 7
Service 7
Dhr. Peter Brands,

Positieve punten:

Alvorens wij de keuze voor Woonder Makelaardij hadden gemaakt, hebben wij zelf onderzoek gedaan. Voor de verkoop van een historisch pand is de juiste makelaar nodig. Wij zijn met nog twee andere makelaars in gesprek geweest. Naar aanleiding van deze gesprekken hebben wij de keuze gemaakt voor Woonder Makelaardij. De belangrijkste aspecten voor deze keuze waren zijn kennis, met name zijn kennis in historische panden en zijn netwerk, en uiteraard het menselijk aspect. Hij nam de bezichtigingen volledig uit handen en nodigde de juiste doelgroep uit.

Verbeterpunten:

Iets duidelijker communiceren over de status. Er was wel frequent contact, maar dat kan nog beter.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Hoogbrugstraat 13, 6221 CN Maastricht

E-mail: info@woonder.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 043 - 325 25 25
KvK: 14114503

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Woonder Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan