8
/10
Deskundigheid 8
Communicatie 7
Kennis 8
Service 6
Anoniem,

Verbeterpunten:

Kan hier en daar beter. Waarom? Ze houden zich niet goed genoeg aan de afspraken die we onderling hebben gemaakt. Hier heb ik 2 goede voorbeelden van: Er zouden vlonders komen, nog nooit gezien. Mijn droger is kapot en die zou vervangen worden maar is nog niet voltooid.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Woonder Makelaardij:

Beste Jikke, bedankt voor de beoordeling, echter wat de vlonders betreft, hetgeen we ook aan jullie hebben doorgegeven, waren deze ten gevolge van COVID-19 en de toegenomen huisvlijt bij particulieren zeer lange tijd uitverkocht. (inmiddels is deze klus uitgevoerd !) De wasdroger hebben we doorgegeven aan het reparatiebedrijf die ook bij jullie zijn geweest. Dat de droger daarna toch weer kapot is gegaan heb ik pas sinds kort vernomen, waarna we diirect een nieuwe hebben besteld. Vr gr Charles ! ;)

Adres: Hoogbrugstraat 13, 6221 CN Maastricht

E-mail: info@woonder.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 043 - 325 25 25
KvK: 14114503

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Woonder Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan