8
/10
Deskundigheid 8
Communicatie 8
Kennis 8
Service 8
Dhr. Peter,

Positieve punten:

Ik ben heel tevreden met Woonder. Ze zijn altijd bereikbaar, als ik bel laten ze altijd van zich horen. Ze zoeken altijd naar oplossingen bij eventuele problemen. Voor hun is er voor alles een oplossing en ze maken niet van alles een probleem. Ze bieden goede hulp en leveren echt super service.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Woonder Makelaardij:

Dankjewel Pieter, voor de positieve review ! Wij vinden het met het hele Woonder team ook erg prettig om met jullie te werken ! Altijd vriendelijk en nooit vervelend wanneer eens iets wat langer duurt !! Hopelijk nog vele jaren.... ;)

Adres: Hoogbrugstraat 13, 6221 CN Maastricht

E-mail: info@woonder.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 043 - 325 25 25
KvK: 14114503

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Woonder Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan