8
/10
Deskundigheid 8
Communicatie 8
Kennis 8
Service 8
Lindsey Duijsings ,

Positieve punten:

Het huren bij Woonder gaat goed. Alles werd goed geregeld en de makelaar is prettig in de omgang. Telefonisch ook goed bereikbaar. Marktconform wist hij veel, en hij wist ook wat hij deed. Ook is hij op de hoogte van de markt en de prijzen. Ook staat hij altijd voor je klaar, zo was mijn bel stuk. Hij is toen dezelfde dag langsgekomen om deze te repareren.

Verbeterpunten:

Soms mag de makelaar iets meer proactief zijn. Zelf moest ik achter sommige punten aangaan voordat dit geregeld was. Verder wat hij regelde, regelde hij goed.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Hoogbrugstraat 13, 6221 CN Maastricht

E-mail: info@woonder.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 043 - 325 25 25
KvK: 14114503

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Woonder Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan